elinsindien.blogg.se

Goa och glada i Goa!

Publicerad 2013-12-04 14:10:27 i Allmänt

Vi anlände till Goa sent i lördags. Landade runt 10 på kvällen på grund av försenade flyg osv.. Då satte vi oss i en taxi och sa "Ta oss till Palolem beach!". För vi var fast bestämda att vi skulle dit. Efter en taxiresa på 1,5 timmar kom vi fram till paradiset. Checkade in på, vad vi trodde, var ett asbra hotell. Men icke! Allt var snett och lutade och fullt med kryp. Riktigt äckligt.. Efter att ha hällt i oss en flaska Morgan så samlade vi mod till oss och gick rakt ut på plajjan mitt i natten i jakt på nytt boende. Hahah. Då hittade vi Tyson's place! Och vilket paradis. Vi bor i en "beach hut" på stranden och blir uppassade som aldrig förr! 
Vi har noll meter till stranden, 3 meter till ett stort utbud av restauranger som ligger längs med stranden och typ 20 meter till strandbrynet. Det här är den bästa (inte nödvändigtvis finaste) stranden jag nånsin varit på! Den slår Thailand, Grekland, Spanien, Australien, Cypern, Egypten, ja ALLT! Palmerna här är helt otroliga...
Om jag måste klaga på något så är det på att det kan vara svårt att sova på natten ibland för att man hör vågorna så högt.. Haha. 
Och det är faktiskt lite för varmt.. Runt 35 grader i skuggan, långt över 40 i solen och på nätterna är det "bara" 30 grader... I vattnet är det mellan 28 och 30 grader! Vilket gör detta det till det varmaste havet jag nånsin har badat i!!!! Vi går runt och är blöta av svett konstant. Jag vet inte huuur många timmar om dagen vi spenderar med att plaska runt bland vågorna i havet. Det är verkligen enda stället som man inte dör av hettan. 

Idag hyrde vi kajak och paddlade ut till en ö som heter Monkey Island! Det var väldans trevligt. Haha, när vi skulle paddla in till stranden så kom det en våg och välte omkull oss! Det måste sett sjukt kul ut.  
Igår i solnedgången gav vi oss ut på arabiska havet på delfinsafari! Behöver jag ens säga att det var gudomligt? Där åkte vi runt i en liten indisk båt med två gubbar och spanade på delfiner. Det var härligt att få se dessa djuren så naturliga!
Nu är vi utvilade (uttråkade) efter fyra dagar på plajjan, så imorgon flyger vi till BOMBAY! En av världens största städer med en befolkning på över 20 miljoner. Vi ska spendera två dagar i denna stad innan vi flyger tillbaka till Goa. 
I Bombay (Mumbai) så ska vi besöka Gate of India, Café Leopold, slummen och lite andra coola saker.. Det ska bli kul att se alla ställen som dom spelade in "Slumdog millionare" som är så jäkla bra på! Sju flygresor på 10 dagar! Hahah, hej och håååå! 

Efter snart fyra veckor i Indien längtar jag inte hem det minsta... Jag längtar dock efter min goa pojkvän! Det ska bli så fantastiskt skönt att komma hem till honom om en vecka! Men annars hade jag kunnat stanna här ett par månader till :)
Nu ska dessa två svettaporna ner till stranden och käka tapas och ta ett glas rött! God natt världen!








Kommentarer

Postat av: Mamman Din

Publicerad 2013-12-04 21:39:48

Heeej Gumman, Vad skönt höra från/ av Dig/ er :-)
( misstänkte svårt med WiFi)
Härligt att höra hur underbart Ni haft och har det.Fantastiska foton!!!
Låter spännande med " en sista " avstickare" innan tbx till Svedala igen.
Imorgon väntar storm och snö framåt kvällen👍
Är dock vid gott mod och ser fram enmot Julmarknadesresan till Tyskland fred.-sönd. med Kungälvsgänget!
Ha det så kul i Bombay ❤️!
Puss o kram

Svar: Nejdå, resan är inte över än! Imorgon flyger vi tillbaka till Goa tre dagar innan vi flyger till New Delhi och checkar in på våran svit på Hilton Plaza sista natten innan Sverige! ;) Det ska bli mysigt att få komma hem till julmyset måste jag säga! Kram
elinsindien.blogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela